top of page

(19) Hösten

Sommarens slut och under hösten har har det inte blivit så mycket fotande men hockeyn har ju dragit igång och jag han även med att fota lite fotboll i Färnäs innan den säsongen tog slut. Jag köpte en ny kamera och nytt objektiv så fotbollsspelarna fick agera testpersoner innan jag bestämde mig, det blev en Canon EOS 7D och ett Sigma 120-300 2.8.


Jag provade att fota startrails, man lägger ihop flera bilder på natten och får stjärnspår men det blev inte riktigt nöjd med resultatet.

Lite vattenfall har jag hunnit fotat också och två hundar fick agera modeller en dag också och såklart lappuggla. Svamp har jag sett hur mycket som helst så jag fick lov att fylla en korg och fota den. Några fina solnedgångar har jag fotat också men det kan varar svårt när man inte får till färgerna riktigt som man såg det.


Nästa års Almanacka med djur och naturbilder finns att beställa, kontakta mig om du vill beställa en.


Fotboll på Färnäs IP

Nr. 18 i Björklöven gör mål på Moras målvakt.

Startrails ovanför stugan.

Hund

Hund

Solnedgång vid Ljugaren.

Svampkorgen full i rödgula trumpetsvampar.

Vattenfall

Lappuggla

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page