top of page

Första inlägget

Uppdaterat: 2 juni 2022


Jag tänkte jag skulle berätta lite om mig själv i det första inlägget.

Jag heter Alfred Björklund är 20 år och bor utanför Mora i en by som heter Färnäs. Just nu går jag en Vildmark och foto utbildning på Ålands folkhögskola.

Jag tycker om att var i naturen och allra helst med kameran i handen. Jag fotar gärna allt som händer där allt från minsta fågel till en vacker solnedgång. Men favoritmotivet har ändå blivit den maffiga lappugglan efter alla gånger jag sett den.

På skolan har vi gjort många resor till bland annat björngömsle i höstfärger och örngömsle i snön i Finland, Fulufjället och Nipfjället i höstfärger i Dalarna och mera roliga resor ska vi ut på. Och självklart har vi fotat en massa på Åland.

Nedan finns några av min favorit bilder.

En ö i Fudal i soluppgången.

Fiskgjusen landar i sitt bo

Lappuggla i Färnäs, Mora

Kungsörn i Oulanka nationalpark, Finland

Renar på Nipfjället, Idre


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page