top of page

(5) Denna sommar


Det var ett tag sedan jag la upp något här men nu ska det bli ändring på det. Jag har fotat en hel del i sommar allt från lappugglor till vackra solnedgångar och ett norrsken har jag hunnit med också.

Jag var även till Jotunheimen i Norge i somras och vandrade i några dagar.

Jag har brukat göra en almanacka och det kommer jag även att göra till nästa år.

Bilderna blir från året som gått precis som tidigare år. Den levereras i början på december så att det kan blir en perfekt julklapp. Storleken är A5 precis som tidigare år (går att få en annan storlek om så önskas men i annat pris). Priset är 300 kr/st. för en A5 och jag kan skicka den om du står för frakten. Om du är intresserad, kontakta mig på något sätt.

Nu snart är det snart höst och alla vackra färger kommer fram som jag ser fram emot att fota.

Sjön Gjende från Gjendebu.

Utsikten över Russvatnet.

Utsikten från Norges högsta berg Galdhöpiggen.

Utsikten från Bessegen över Gjendesheim.

Lappuggleunge.

Regnbåge i kvällsljus.

Solnedgång över Brunnvasseltjärn.

Dimma och sol i Nusnäs.

Norrsken över Orsasjön.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page