top of page

(9) Denna sommar hittills


Det har varit riktigt dålig uppdatering här tyvärr men nu ska jag försöka bättra mig. Det har blivit mycket fotande som vanligt. Jag har suttit i mitt orrgömsle som alltid är vårens höjdpunkt enligt mig. I år blev det en jobbig start då jag satte ut gömslet i snön och sen hade jag inte tid att sitta där och sen blev det vårflod så hela myren var dränkt i vatten även gömslet så jag var dit en morgon och tog in gömslet medan s det var lite is på myren. Jag satte sedan ut det igen på chans efter vårfloden och satt en morgon innnan det var över och jag kände mig nöjd. Jag har även suttit i björngömsle hos Wild nordic där jag fick se björn såklart.

Jag har sett smålom i en liten tjärn och även en knip hona med ungar. Jag upptäckte smålommen en dag när jag skulle fiska och bestämde mig för att jag skulle åka dit morgonen efter för att få det bästa ljuset.

Orrspel en tidig morgon

Björnhona med fjolårsungar.

Smålom i gryningen.

Soluppgång vid den lilla tjärnen.

Kniphona med ungar.

Sångsvan.

Tallar efter regnet.

Svartvit flugsnappare.

Båt och brygga vid Siljan.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page