top of page

(10) Denna sommar och höst


Det här med att uppdatera bloggen med jämna mellanrum går inte så bra.

Denna sommar har jag haft en vandring i Norge närmare bestämt i Rondane. Det regnade och var dåligt väder alla dagar jag var där så det blev inte så mycket bilder tagna där. Jag har varit mycket runt stugan och bara njutit inte så mycket bilder tagna där heller egentligen men några har det blivit iallafall.

Jag har börjat fota åt Frilansfotograferna där jag kommer fota nästa alla Mora iks hemma matcher så jag har börjat på en sportfotografs karriär. Väldigt svårt när det går fort men en väldigt rolig utmaning, det är väl det som är kul med fotografering.

Har blivit några fototurer här hemikring också, lappuggla som vanligt och Brunnvasseltjärnen är också ett väl besökt område med kameran. Ibland får man någon bild ide och fotar lite kvällsbilder denna gången vid tågstationen i Mora. En tur till Hästhagarna utanför Rättvik har det blivit också men det var en spontanare på vägen till stugan så det blev inte riktigt utforskat.

Ha det bra till nästa gång

/A

En fjällbäck i Rondane.

Undsättholmen vid Ljugaren en höstdag.

Undsättholmen vid Ljugaren en höstdag med lite snö.

Mora ik jublar efter ett mål.

Karlskoga gör mål på Mora.

Lappugglan.

Brunnvasseltjärnen.

Mora tågstation en sen kväll.

Hästhagarna som är en kohage.


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page