top of page

(23) Årets orrspel

Årets orrspel. Jag har hunnit sitta två mornar i mitt gömsle. Förr om åren har jag varit på en myr ovanför Färnäs som brukar vara väldigt blöt. i år provade jag på en ny myr i närheten av där vi har stuga istället och jag undrar varför jag inte provat den myren tidigare, den var inte alls lika blöt och inte nog med det, det var betydligt flera orrar som spelade så nu kommer jag i fortsättningen att fota orrspelet från den "nya" myren.

Jag gick upp 03.30 åt frukost och packade ihop det jag behövde och åkte dem få kilometrarna och gicks edan ut i skydd av mörkret till gömslet, för att inte störa orrarna. Så fort det ljusnat så hörde jag dem första orrarna flyga in över myren och några minuter senare började dem första orrarna spela lite försiktigt, det flög sedan in fler orrar och som mest var det 15st orrtuppar och 3 orrhönor vad jag såg men det kan ha varit fler.


Jag har även skaffat printler där man kan köpa bilder av mig, in och kolla https://printler.com/sv/print-shop/13076-alfred-bjorklund finns inte bilden du vill ha kan du kontakta mig.


Här kommer några av dem bilderna jag tog på orrspelet.

Mitt tältgömsle på myren.

Mobilbild på 9 av orrarna på myren.4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page