top of page

(24) Våren

Våren är så gott som över och sommaren börjar.

Jag har fotat ganska mycket under våren som jag brukar göra när alla djur är i rörelse och lätta att se.

Lappuggla har jag såklart sett flera gånger, en slaguggla som grannen tipsade om fick jag se också. Svanar också och vitsippor har jag fotat några också. Älg och rådjur såklart och en björn har jag sett också men den han jag inte få några bilder på innan den sprang in i skogen igen. Några harar och tjädrar har jag sett också.

Har varit i stugan och försökt jagat bäver när den var lovlig men det blev inget mer än fina kvällar vid tjärnen och några synobsar på bäver och lite sjöfåglar i tjärnen.


Nu hoppas jag det blir en bra sommar med lagom mycket sol.

Lappuggla

Slaguggla

Såmgsvanar

Vitsippa

Råbock

Rådjur som putsar varandra.

Älg

Tjäderhöna

Hare

Spegelblank ljugaren.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page