top of page

(25) Sommaren och början på hösten

Sommaren är slut och hösten är snart över. Jag har inte fotat jätte mycket mest hockey sedan det drog igång igen. Men lite natur har jag hunnit med också.

En bild på en Älgtjur som jag blev riktigt nöjd med faktiskt och några rådjur blir det nästan alltid. Lite fotboll i Färnäs när damerna mötte Våmhus. Båtrace i Saxviken var jag ner och fotade lite under, kul med lite fart.

Norrsken har jag hunnit ut på en kväll/natt, ett ganska bra sådant. Jag åkte till Fåsås och gick till Karlstjärn, c. 600 meter promenad i pannlampans sken. Jag hade med mig ved och hade det riktigt mysigt där vid tjärnen och brasan medans norrskenet dansade på himlen.

Fotoklubben i Mora eldade stålull en kväll. En kul grej vi brukar göra varje höst. Denna kvällen var vi vid en brygga i Saxviken. Och det ser värre ut på bild än vad det är, inget brann upp.


Nästa års almanacka går nu att beställa, kontakta mig på valfritt sätt om du vill beställa en. 300:- kostar den och det är mina djur och naturbilder från året som gått.


En älgtjur i grönskan.

En get med två kid.

Fotboll i Färnäs.

Båtrace på Saxviken.

En stilla lilla björntjärn.

Norrsken och brasa

Norrsken över Karlstjärn

Norrsken över Karlstjärn.

Ståtulls eldning.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page